Az első hónap a gyerekeknél az ismeretséggel telt PDF Nyomtatás E-mail
2014. január 02. csütörtök, 08:32


December 14.-én a Paksi FC által szervezett tornára kaptunk meghívást!

Ahol a Kalocsa, Paksi FC, UFC Szekszárd, Holler UFC csapatai ellen játszottunk! Ötödik helyezést értünk el, az UFC Szekszárd csapata ellen 2-2-es döntetlent játszottunk! Sok picinek ez volt az első ilyen tornája, kicsit megilletődöttek voltak, de a lényeg, hogy élvezték a játékot és mindenki folyamatos játéklehetőséget kapott! Nem az eredmény volt fontos ennél a korosztálynál, hanem az, hogy mindenki játsszon.
Jól teljesített: Németh Ákos, Farsang Ábel.

Félévi értékelés: Szeptember elején kezdtük a foglalkozásokat heti két edzéssel! A tavalyi csapatból Farsang Ábel, Bozsoki Benjámin, Németh Ákos maradtak.

Hozzájuk csatlakozott nyolc új ovis kis focista! Aradi Márton, Dávid Benjámin, Nikl Áron, Májik Gergő, Prantner Gábor, Szoó Milán, Vilimi Barnabás, Kajári Dominik. Október közepétől az edzéseket teremben végeztük.

Az első hónap a gyerekeknél az ismeretséggel telt. Kiemelném, hogy az edzéslátogatottság száma igen jó, és egyetlen gyermek sem morzsolódott le! Az edzésen játékos feladatokat végzünk mindent labdával! A gyerekek nagy szorgalommal hajtják végre a feladatokat, azonban kevés ideig tudnak koncentrálni, ami természetes! Sokat gyakoroljuk a kapura lövéseket, mindig más-más feladattal. Egy-egy elleni, kettő-kettő elleni, és három-három elleni játékokat! Most már az új játékosok is szépen beilleszkedtek, és örömmel végzik a gyakorlatokat, de legfőképp a FOCIT!

Szeptemberben, októberben, novemberben részt vettünk a Bozsik programon ahol mindhárom alkalommal, két csapattal képviseltük az ASE színeit! Továbbra is a legfőbb cél, hogy a gyerekekkel megszeretessük a labdarúgást!

 

Edző: Farsang János, Reichert Szabolcs