Azzurro Kupa 2011 PDF Nyomtatás E-mail
2011. január 24. hétfő, 08:25

 


Az Atomerőmű SE U-16-os foci csapata

2011. január 23-án a DUNACENTER BETON Kft. támogatásával teremlabdarúgó tornát rendezett az Atomerőmű SE az 1995-96-os korosztály számára.

Az ASE csapatait Orosz József és Szakács Viktor edzők irányították. Ezen a tornán az ASE játékosokat két csapatra osztották az edzők, így biztosítva mindenkinek a játék lehetőségét.

A tornán körmérkőzéses formában az alábbi csapatok mérkőztek egymással:

ASE 1

ASE 2

Holler UFC (Dunaföldvár)

Dunaújvárosi VSI

Szentlőrinc

Pécsi MFC

A tornán az ASE2, a Pécsi MFC és a Szentlőrinc csapatai végig jó teljesítményt nyújtottak, fej -fej mellett haladtak végig, nagy meccseket vívtak egymással is.

A döntő mérkőzésen az ASE2 csapata 1-0-ra vezetett a PMFC ellen, de végül a pécsi csapat nyert 2-1-re. A másik nagy rivális a Szentlőrinc volt, aki ellen az ASE2 csapata 3-1-re diadalmaskodott. A PMFC és a Szentlőrinc csapata pedig döntetlent játszott, így a PMFC csapata 1 ponttal megelőzte az ASE2 csapatát a végső sorrendben. A gólkirályi címről Farsang Patrik 1 góllal maradt le, ő ugyan is 9 gólt rúgott a tornán.

A torna végeredménye:

1. Pécsi MFC                        13 pont

2. ASE 2                              12 pont

3. Szentlőrinc                     10 pont

4. Dunaújvárosi VSI             6 pont

5. ASE 1                               3 pont

6. Holler UFC                         0 pont

 

Különdíjasok:

Legjobb kapus:  Krisztián Kristóf   (Pécsi MFC)

Legjobb játékos: Nagy Ádám (ASE 2)

Gólkirály: Berta Dávid (10 gól, Szentlőrinc)

 

ASE1 csapata: Cseh Attila, Vámos Krisztián, Varga Tamás, Simon Márk, Tóth Zorán, Kökény Béla, Kókai Adrián, Kispál Máté, Rompos Ferenc.

 

ASE2 csapata: Cseri Márk, Lengyel Olivér, Horváth Ádám, Nagy Ádám, Erdélyi Zsolt, Farkas Péter, Orosz Botond, Farsang Patrik.

Edző:
Orosz József